Upisana 3. generacija polaznika poslijediplomskog specijalističkog studija Vođenje i upravljanje odgojno-obrazovnim ustanovama

Dana 11. studenoga 2023. godina na Fakultetu za odgojne i obrazovne znanosti upriličen je prijam 3. generacija polaznika poslijediplomskog specijalističkog studija Vođenje i upravljanje odgojno-obrazovnim ustanovama. Polaznike je pozdravila voditeljica, izv. prof. dr. sc. Snježana Dubovicki. Uime dekanice Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti, prof. dr. sc. Emine Berbić Kolar, polaznicima se obratila prodekanica za znanost izv. prof. dr. sc. Maja Brust Nemet.

Polaznici su se upoznali sa strukturom studija, očekivanjima, obavezama te načinima realizacije nastave. Profesori koji su nositelji kolegija na specijalističkome studiju su ukratko predstavili svoje kolegije što je dodatno olakšalo polaznicima izbor među ponuđenim izbornim kolegijima. Josipa Zetović, voditeljica knjižnice ih je upoznala sa specifičnostima rada knjižnice te ponudila pomoć kao i brojne edukacije u kojima će moći sudjelovati i polaznici.