Projekt “Iza predrasuda: Razbijamo predrasude, gradimo mostove”

Ured za karijerno savjetovanje i razvoj karijera uime Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti poziva Vas na sudjelovanje u projektu Iza predrasuda: Razbijamo predrasude, gradimo mostove koji organizira Studentska udruga Psihos Filozofskog fakulteta u Osijeku.
 
Cilj je projekta podizanje svijesti, stvaranje podrške i razumijevanja prema osobama s invaliditetom u društvu, posebno među studentima. Projekt će se provoditi do kraja akademske godine 2023./2024.
 
Studentima svih studijskih programa na našem fakultetu bit će iznimno korisno sudjelovati u navedenom projektu te ih stoga pozivamo na sudjelovanje u ponuđenim aktivnostima. Projektom je planirano održavanje četiriju okruglih stolova o vrstama invaliditeta. Gosti okruglih stolova bit će predstavnici udruga i osobe koje rade s osobama s invaliditetom i/ili sami imaju određeni vid invaliditeta.
 
Okrugli stol na temu intelektualnog invaliditeta održat će se 10. siječnja 2024. na Filozofskom fakultetu u Osijeku u 18 sati u prostoriji 60, a omogućeno je sudjelovanje i preko Zoom platforme.
Sudionici okruglog stola razgovarat će o zapošljavanju osoba s intelektualnim teškoćama i o radu s osobama s intelektualnim invaliditetom.
Okrugli stol sa središnjom temom mentalnih oštećenja i poremećaja iz spektra autizma održat će se 18. siječnja 2024. također u prostorijama Filozofskog fakulteta u Osijeku. O fizičkim oštećenjima govorit će se na okruglom stolu  25. siječnja 2024. u istim prostorima.  
 
Svi zainteresirani za aktivno sudjelovanje u projektu mogu se prijaviti na e-poštu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na https://forms.gle/WyWVrxHZqbFGYX3G7
Svi će sudionici dobiti potvrdu o sudjelovanju.
 
Više informacija možete dobiti na mrežnoj stranici
 
Iva Brajnović, mag. oec.
Ured za karijerno savjetovanje i razvoj karijera
Fakultet za odgojne i obrazovne znanosti