Regionalna radionica za sudionike Pilot istraživanja projekta e-Svečilišta u organizaciji CARNet-a, Srca, AZVO-a i NSK održana na Fakultetu za odgojne i obrazovne znanosti održana u petak 1. ožujka 2024.

Dana 1. ožujka 2024. na Fakultetu za odgojne i obrazovne znanosti održana je Regionalna radionica za sudionike Pilot istraživanja projekta e-Svečilišta u organizaciji Hrvatske akademske i istraživačke mreže (CARNET) u suradnji sa Sveučilišnim računalnim centrom (Srce),  Agencijom za znanost i visoko obrazovanje (AZVO) i Nacionalnom i sveučilišnom knjižnicom (NSK).
 
Rektor Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera prof. dr. sc. Vlado Guberac je nazočio uvodnom dijelu događanja zajedno s dekanica Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti prof. dr. sc. Emina Berbić Kolar. Rektor je pozdravio sudionike na ovom vrijednom i zahtjevnom projektu koji će poboljšati radne uvjete i osnažiti kako studente tako i cijelu sveučilišnu zajednicu u Osijeku i poželio im uspješan daljnji rad.
 
Predavači na radionicama su bili izv. prof. dr. sc. Predrag Pale s Fakulteta elektrotehnike i računarstva (FER), doc. dr. sc. Klara Bilić Meštrić (CARNET), Tona Radobolja (Srce) i Jasminka Maravić (CARNET).
 
Glavne teme radionica su bile: pilotiranje opreme planirane za dostavu i implementaciju krajem ožujka ove godine te prilagodba akcijskih planova fakultetskih skupina sudionika u Pilot istraživanju. Najavljene su i daljnje radionice sudionika u Pilot istraživanju.
Tim Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti u Pilot istraživanju e-Sveučilišta:
 
Vjekoslav Galzina (nastavnik), Josipa Zetović (knjižničarka) i Krunoslav Kurilj (IT stručnjak)
 
Slijedeća Regionalna radionica je u Splitu 8. ožujka 2024.

 

  • 1
  • 2
  • 3