POZIV na uvodni eTwinning webinar za studente

Fakultet za odgojne i obrazovne znanosti u Osijeku u suradnji sa Agencijom za mobilnost i programe EU organizira uvodne eTwinning webinare za studente učiteljskih studija te studija ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja sa sveučilišta u Osijeku, Zagrebu, Rijeci i Zadru.

Webinari se održavaju posebno za studente učiteljskih studija te studente studija ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja u sljedećim terminima:

  • 8.2.2021. s početkom u 13 sati, putem eTwinning live portala, održat će se uvodni edukacijski webinar o eTwinningu za buduće odgojno-obrazovne djelatnike namijenjen studentima učiteljskog studija. Održat će ga eTwinning ambasadorica gđa Nataša Ljubić Klemše u suradnji sa g. Davorom Japunčićem, studentom ambasadorom s našeg Sveučilišta. U webinaru će gostovati i naša alumni, gđa. Andrijana Sili, učiteljica u OŠ Josipovac, koja će prenijeti svoja iskustva sudjelovanja u eTwinningu,
  • 10.2.2021. s početkom u 13 sati, putem eTwinning live portala, održat će se uvodni edukacijski webinar o eTwinningu za buduće odgojno-obrazovne djelatnike namijenjen studentima ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja. Održat će ga eTwinning ambasadorica gđa Andreja Sedlar u suradnji sa g. Davorom Japunčićem, studentom ambasadorom s našeg Sveučilišta. U webinaru će gostovati i naše alumni, gđa. Irena Vajak Rumbak, odgojiteljica savjetnica u DV Osijek te gđa. Kristina Zorić Beslema, odgojiteljica u DV Vukovar, koje će prenijeti svoja iskustva sudjelovanja u eTwinningu.

eTwinning u svoju zajednicu odgojno-obrazovnih djelatnika želi uključiti i studente odgojno-obrazovnih studija (Teacher Training Initiative) te je u tijeku i realizacija eTwinning nagrade namjenjene projektima u kojima sudjeluju upravo studenti.

Više informacija o eTwinningu možete pogledati na njihovim službenim web stranicama:

www.etwinning.net/hr

www.etwinning.hr

Za sva pitanja možete se javiti na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..