Prijave za Pedagoško-psihološku i didaktičko-metodičku izobrazbu (PPDMI) – modul A, Osijek

Fakultet za odgojne i obrazovne znanosti, u akademskoj godini  2022./2023., organizira 
Pedagoško-psihološku i didaktičko-metodičku izobrazbu (PPDMI) – modul A, za novu skupinu polaznika u Osijeku.

 

Izobrazba je namijenjena stručnjacima nenastavničkih profila koji se osposobljavaju za izvođenje nastave u osnovnim i srednjim školama.

Program  izobrazbe mogu upisati:

a) pristupnici koji su završili sveučilišni četverogodišnji ili petogodišnji diplomski nenastavnički studij prema starom ili prema novom (bolonjskom) programu

b) pristupnici koji su završili preddiplomski sveučilišni ili stručni studij i stekli minimalno 180 ECTS bodova
 
c) pristupnici koji su završili srednju/strukovnu školu
 
Svaki pojedini kolegij predviđen planom i programom Pedagoško-psihološko i didaktičko-metodičke izobrazbe uključuje ECTS bodove, što znači da završetkom programa polaznici ostvaruju ukupno 60 ECTS bodova. Program Pedagoško-psihološko i didaktičko-metodičke izobrazbe polaznici završavaju uspješnim polaganjem ispita.

Cijena programa je 7.500,00 kuna.
 
Rok za prijavu na program je  1. listopad 2022.

Pristupnici koji žele upisati program Pedagoško-psihološke i didaktičko-metodičke izobrazbe  mogu podnijeti pisanu prijavu osobno u Ured za studente, e-mailom  na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili poštom na adresu: Fakultet za odgojne i obrazovne znanosti, Cara Hadrijana 10, 31000 Osijek. 
Nastava se organizira u dva semestra, a izvodi se u Osijeku - subotom od 8:30, a prema rasporedu i na način u skladu s epidemiološkom situacijom.

Dodatne informacije:
Ured za studente; e-pošta:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; telefon: 031/321-764, mob: 098 933 2022