Fakultet za odgojne i obrazovne znanosti na Sajmu obrazovanja i mogućnosti u Gospodarskom centru Osječko-baranjske županije u Osijeku

 
Dana 16. svibnja 2024. godine Fakultet za odgojne i obrazovne znanosti bio je jedan od izlagača na „Sajmu obrazovanja i mogućnosti“ u Gospodarskom centru Osječko-baranjske županije u Osijeku koji je po prvi put organiziran kao nova sajamsko-informativna manifestacija koja je namijenjena svim učenicima završnih razreda srednje škole s ciljem predstavljanja brojnih fakulteta, tvrtki i ostalih dionika koji mogu usmjeriti mlade u odabiru budućeg obrazovanja ili odlaska na tržište rada. Fakultet je predstavio studijske programe: sveučilišni integrirani prijediplomski i diplomski Učiteljski studij, sveučilišni prijediplomski studij Rani i predškolski odgoj i obrazovanje, sveučilišni diplomski studij Rani i predškolski odgoj i obrazovanje te sveučilišni prijediplomski studij Edukacijska rehabilitacija.
Ovaj sajam okupio je maturante iz svih škola Osječko-baranjske županije, njih oko 2.500. Fakultet za odgojne i obrazovne znanosti iskoristio je ovu priliku da naglasi svoje inovativne studijske programe i potakne učenike na razmišljanje o budućim karijerama. Zanimanje na štandu bilo je veliko, a posjetitelji su mogli doznati više o studijskim programima i mogućnostima koje pruža naš Fakultet. Veselimo se budućim generacijama studenata i nadamo se da je sajam učenicima pomogao u odabiru njihove profesionalne budućnosti.
 
 
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

 

Centar za karijerni razvoj studenata