U Slatini će od jeseni studirati i III. generacija studenata studijskog programa izvanrednog preddiplomskog sveučilišnog studija Rani i Predškolski odgoj i obrazovanje

Zamjenik gradonačelnika Grada Slatine Ilija Nikolić danas se u slatinskoj Gradskoj upravi sastao s dekanicom Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti, prof. dr. sc. Eminom Berbić Kolar.
 
Razlog ovog susreta bio je potpisivanje Ugovora o izvođenju i sufinanciranju nastave na dislociranom studiju Ranoga i Predškolskoga odgoja i obrazovanja u Slatini III. generacije studenata akademske 2023./2024. godine.
 
Sklopljenim ugovorom Fakultet za odgojne i obrazovne znanosti obvezuje se studentima navedenog studija osigurati izvođenje i pokrivenost nastave sukladno studijskom programu, izvedbenom planu nastave i nastavnom kalendaru Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, a u skladu sa Zakonom o visokom obrazovanju i znanstvenoj djelatnosti, dok se Grad Slatina obvezuje osigurati prostor i opremu za izvođenje nastave u Slatini za III. generaciju studenata.
 
Članak možete pogledati putem sljedeće poveznice: https://www.radioslatina.hr/